Galéria
TDK 2025. „Hagyományok – Ízek – Régiók”
- 2025. április 9.
„Hagyományok – Ízek – Régiók” címet viselő Országos Tudományos Diákkonferencia
A KMASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 2025. április 4-én huszonkettedik alkalommal rendezte meg a „Hagyományok – Ízek – Régiók” címet viselő Országos Tudományos Diákkonferenciát. A rendezvényre az ország különböző mezőgazdasági és élelmiszeripari képzéssel foglalkozó intézményeiből érkeztek diákok, pedagógusok és szakmai érdeklődők.
Iskolánk, két csapattal nevezett a versenyre. A diákok lelkiismeretes munkája és felkészültsége méltán vívta ki a zsűri elismerését. Az egyik csapat tagját, Szalóki Pannát a szakmai zsűri különdíjjal jutalmazta, míg a másik csapat részvételét emléklappal díjazták.
A program során a diákok önálló kutatómunkán alapuló előadásokat mutattak be, amelyekben feldolgozták egy-egy régió gasztronómiai sajátosságait, hagyományos élelmiszereit, illetve ezek előállítási és fogyasztási szokásait.
A rendezvény sikerét a résztvevők magas száma, a szakmai előadások színvonala és a pozitív visszajelzések is igazolják.


