Kézműves sörgyártó
A kézműves sörgyártó munkája során ellátja egy sörfőző üzem rábízott feladatait, vagy akár saját kézműves sörfőzdét vezet. Részt vesz a sörkészítés előkészítő, termelési- és befejező folyamataiban. A sör előállításához szükséges alap-, segéd- és járulékos anyagokat rendel, minősít, napi termelést, szakmai számításokat végez, gépeket kezel, minőségbiztosításhoz kapcsolódó dokumentációt vezet. Félkész és készterméket vizsgál, minősít. Figyel a biztonságos munkavégzésre, betartva a jövedéki, higiéniai, munka-, tűz és környezetvédelmi előírásokat. Jó munkakapcsolatot tart fent a beszállítókkal, megrendelőkkel, hatóságokkal. Nyitott az innovációra, az új ízekre, technológiákra, szakmai trendekre. Technológiai tudását, kifinomult érzékszerveit felhasználva részt vehet új termék fejlesztésében. Szakmai tudását folyamatosan fejleszti, nyitott és együttműködő munkatársaival, döntései megalapozottak.
Ha szereted a söröket és érdekel a kézműves sörkészítés, lehetőséged nyílik a teljes folyamat elsajátítására.
Iskolai előképzettség
Középfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség
Nem szükséges
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Nem szükséges
Szakmai gyakorlat
Nem szükséges
ISKOLASPECIFIKUS INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSHEZ
Várható képzési idő: 400 óra (7 hónap) (megfelelő létszámú jelentkezés esetén) | Bemeneti feltételek:
|
A képzés helyszíne: Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
3300 Eger, Pozsonyi u. 4-6.
Beiratkozás: jelentkezés beadása után, előzetes értesítés alapján személyesen az intézményben
További információk:
A képzés államilag támogatott, ingyenes (az első szakképesítés ingyenes).
Az oktatás kontakt formában zajlik.
Az oktatási napok hétköznap, illetve hétvégén is lehetnek.
A képzés tanúsítvány megszerzésével zárul, melynek birtokában képesítő vizsga tehető és képesítő bizonyítvány szerezhető.
Várjuk jelentkezését!
A képzésekről érdeklődni lehet az alábbi elérhetőségeken:
Iskolatitkárság:
+36 20 858 36 60
felnottkepzes@sarvarieger.hu
szakkepzo@sarvarieger.hu